Spoléháme na teplo z přírody díky energeticky úsporným tepelným čerpadlům Termet

V zájmu ochrany životního prostředí, ve kterém žijeme, se naše portfolio výrobků neustále rozšiřuje o zařízení, jejichž provoz je založen na využívání obnovitelných zdrojů energie. Patří mezi ně, mimo jiné, tepelná čerpadla vzduch-voda pro ústřední vytápění a ohřev vody.

Společnost Termet a Novaservis spadají pod křídla mateřské společnosti Ferro Group. Z tohoto důvodu může Novaservis, jako prodejce a distributor tepelných čerpadel Termet, garantovat vysokou spolehlivost těchto zařízení, která splňují i ty nejnáročnější standardy.

Image
tč

Tepelná čerpadla značky Termet díky svým vynikajícím technickým parametrům splňují i kritéria aktuálních dotačních programů. Můžete si, proto být jisti, že se v případě pořízení tepelných čerpadel Termet rozhodujete správně, a že se staráte o životní prostředí pro sebe i své blízké.

 

Proč tepelné čerpadlo?

 

Monoblok

V případě monoblokových tepelných čerpadel jsou všechny komponenty umístěny v jediné kompaktní jednotce. Díky této konstrukci může montáž provádět i instalatér, který nemá certifikaci pro práci s chladivy.

Pro nové a modernizované budovy

Tepelná čerpadla nové generace podporují široký rozsah teplot teplovodního vytápění. Díky tomu jsou vhodná pro nízkoteplotní systémy s podlahovým vytápěním stejně tak, jako pro středněteplotní radiátorové systémy.

Výhody po celý rok!

Tepelné čerpadlo nabízí výhody po celý rok, protože může plnit několik funkcí, tj. může být použito nejen k vytápění prostor, ale také k ohřevu teplé vody nebo v létě k chlazení.

Snížení nákladů na vytápění a ohřev vody

Vytápění je ve srovnání s tradičním elektrickým kotlem až čtyřikrát levnější.

Dostupnost štědrých dotací

Při nákupu tepelného čerpadla můžete ušetřit až 180 000 Kč z programu Kotlíkové dotace!
 

Nižší uhlíková stopa

Energie z tepelných čerpadel je jedním z ekologicky nejšetrnějších řešení, která jsou k dispozici.

 

Garance dlouhé životnosti

 

Image
gdg

Tepelná čerpadla značky Termet jsou vysoce spolehlivá. Jistotu rychlého řešení v případě nepříjemností zajistí specializovaní servisní technici.
Naši péči však neomezujeme jen na běžné opravy za běžných podmínek. K tepelným čerpadlům je možné si sjednat i prodlouženou záruku v délce 5 či 7 let, která se vztahuje na celé tepelné čerpadlo, tedy materiál, díly i práci

 

A jaká tepelná zařízení nabízíme?

→ Tepelná čerpadla Termet Heat Gold
→ Zásobníky TUV Termet Aqua
→ Akumulační nádrže Termet Energy
→ Hydraulické moduly T-BOX
→ Cenově výhodné sestavy tepelných čerpadel Termet Heat Gold

Více informací a veškerá nabídka na→ www.novaservis.cz.